Инженерни Решения за Повърхности
Реконструкция, ремонт и защита на индустриалното оборудване

Инженерни Решения за Повърхности

Реконструкция, ремонт и защита на индустриалното оборудване

Инженерни Решения за Повърхности

Суровата околна среда и екстремните условия ще причинят износване дори и при най-устойчивото оборудване Иновативните инженерни решения за повърхности на Loctite ви дават възможност да реконструирате, ремонтирате и защитите вашето индустриално оборудване.  От каквато и поддръжка да се нуждаете, висококачествените продукти Loctite за инженерна обработка на повърхности ще ви помогнат да се справите с предизвикателства като корозия, абразия и химична атака.

Бързи връзки
Приложения    Предимства    Услуги    Продукти    Документи за сваляне    Контакт


Случаи от практиката

Каквото и предизвикателство да срещнете, Loctite има правилното решение за вашите нужди.

Предимства:

Възползвайте се от нашата компетентност за да решите проблемите с повърхностите на индустриалното оборудване

Увеличете надеждността

на износените детайли чрез възстановяването им до добро състояние

 
Подобрете безопасността

като предотвратите трудовите злополуки поради аварии с оборудването

 

Спестете време

като сведете до минимум престоите и увеличите работния живот на оборудването

 
Намалете разходите

чрез избягване на смяната на части и намаляване на инвентара от резервни части на склад

 


Инженерна подкрепа и услуги по полагане

Нашите високо квалифицирани инженери ще Ви укажат техническа подкрепа на най-високо ниво и ще Ви съдействат в практиката.


За да може заедно с продуктите да осигури и тяхното професионално полагане, Хенкел си партнира с подбрани специалисти по индустриална поддръжка. Апликаторите разполагат с нужните умения да извършат операциите по полагане. Апликаторите, които следват високите стандарти, според които работи Хенкел, получават статут на Хенкел Сертифициран център за апликация. Натиснете тук за повече информация за Хенкел Сертифициран Център за апликация.

Свържете се с нас за да получите повече информация за нашите продукти, оферта за обслужване или предложение за обучение!

Продукти

Иновативните инженерни решения за повърхности на Loctite ви дават възможност да реконструирате, ремонтирате и защитите вашето индустриално оборудване. Продуктите ви дават цялостно решение от разнообразни почистватели за подготовка на оборудването, през продукти за ремонт на метали, които фиксират механичните увреждания, до защитни покрития и компоненти за предпазване на частите от механична и химична атака.

Почистване

Ефикасните почистватели са ключов фактор за успешното нанасяне както на продуктите за възстановяване на метала така и на предпазните покрития. Подгответе вашето оборудване за дълготрайния ефект на нашата инженерна обработка. Лесни да полагане почистватели на Loctite напълно отстраняват замърсяванията, греста и химикалите.

  Още
Продукти с метални пълнители

Ремонтирането с продуктите с метални пълнители на Loctite ви позволява бързо да оправите износените и увредени части. Направете поддръжка на оборудването си на производствената линия –  без нужда от заваряване. Независимо дали трябва да се отремонтират механични увреждания или счупвания, нашите продукти гарантират надеждни резултати.

  Още
Защитни покрития и субстанции

Защита на повърхността срещу външни фактори е критична за свеждане до минимум на разходите по поддръжка и на производствените престои. За максимална ефективност, безопасност и надеждност използвайте иновативните защитни покрития и субстанции за предпазване от корозия, абразия, агресивни химикали и други неблагоприятни въздействия. 

  Още

Кликнете тук за да се запознаете с пълната ни продуктова гама:

Преглед на продукти Кликнете тук за да се запознаете с гамата инженерни решения за повърхности Още

Документи за сваляне

Брошури + каталог

Инженерни Решения за Повърхности

Реконструкция, ремонт и защита на индустриалното оборудване

Application Engineering Services

Solutions for all Surface Engineering Needs

Филми & Документи за изтегляне