Нашите акценти

Loctite и Teroson са разработени на основата на ноу-хау и иновативни идеи. Ние постоянно работим за да усъвършенстваме  нашите продукти и процесите на производството, да можем да посрещаме по-добре нуждите на нашите клиенти и потребители. По-долу ще намерите примери за иновативни продукти и решения от Хенкел.


LOCTITE Универсални структурни лепила, създадени с хибридна технология са ново постижение в областта на структурното лепене. Те отговарят на нарастващите изисквания на индустриалното производство и поддръжката на оборудването.

Хенкел подобри продуктовата си гама на течни гарнитури и уплътнители за резби с иновативните формули на  LOCTITE 518 и  LOCTITE 577 – оптимизирани характеристики в тежки работни условия

Продуктите Антисийз на LOCTITE се отличават с изключително качество и са създадени за да защитават металните части от корозия, задиране и блокиране. Поради специфичния им състав, те са особено полезни при гранични условия на триене, породени от комбинацията на ниска скорост и високо налягане.

Хибридното лепило LOCTITE 4090 е комбинация от секундно лепило (цианоакрилат) и структурно лепило (епоксид). Това е първото секундно лепило на Хенкел, подходящо за структурно лепене.

LOCTITE SF 7900 КЕРАМИЧЕН ЩИТ е уникално, керамично, несъдържащо силикон защитно покритие, което предпазва заваръчното оборудване от метални пръски.  Покритието формира сух филм. То отблъсква пръските и осигурява непрекъснат заваръчен процес до 8 часа - без нужда от повторно нанасяне.

Това иновативно решение за ремонт на стоманени тръби е бърза и икономична алтернатива на подмяната на тръбите. Предоставяйки компоненти за подготовка на повърхността, арматурата и повърхностното покритие, това всичко-в-едно решение се прилага директно върху повърхността на тръбата.

Инженерите и техниците в цяла Европа разчитат на LOCTITE 55 – ключов продукт за ремонт на тръби.

Нуждаете се от помощ?

Гореща линия за техническа подкрепа,
продуктова информация
+359 886 101096

Филми & Документи за изтегляне