Поддръжка, поправка и цялостен ремонт (MRO)

Само правилната поддръжка осигурява безпроблемен работен процес за вашето оборудване. Loctite предлага най-добрите решения във всички области на лепене, уплътняване, почистване и смазване.

Нашите продукти са добре познати с високата си надеждност и безопасност. Преди всичко, те помагат да се спести време и да се намалят разходите, като се има предвид че престоите и повредите на индустриалното оборудване се свеждат до минимум, когато поддръжката е с продукти Loctite.

Бързи връзки: 

Cелекция за продукти   
  за поддръжка

Експертният справочник   
  по поддръжка

Решение за индустрията
  и оборудването

Обучение Партньори Контакт

Примери за приложение

Вижте как Loctite решенията за поддръжка осигуряват безпроблемна работа на тази машина при режим 1.900 метра в минута.


 

Loctite селекция за продукти за поддръжка

Loctite е експертът по поддръжка при процесите по лепене, уплътняване, почистване и смазване.

Какъвто и проблем да имате - вие можете да го решите с Loctite.


Експертният справочник по поддръжка

Намерете правилното решение на всеки проблем по поддръжката. Мобилно, онлайн или офлайн - по всяко време и на всяко място.


Решение за индустрията и оборудването

Дългогодишният ни опит в производството и поддръжката на индустриално оборудване ни позволи да изградим система от познания за типичните проблеми на поддръжката и ремонта при основните индустриални направления, както и при най-разпространеното индустриално оборудване.

Решения за индустрията:
Нашите индустриални програми са предназначени за често срещаните предизвикателства на поддръжката и ремонта във вашето индустриално направление Те включват много на брой примери за приложения, референции и случаи от практиката. Научете как вашия специфичен ремонтен проблем е бил решен в сходна ситуация.

Морска индустрия Минно дело Стомана Оборудване

Енергетика и химия Енергийни централи Водни инсталации

Железопътна промишленост General equipment

Industrial Centrifuges
Industrial Gearboxes
Industrial Pumps

Експертно обучение по поддръжка

Висококачествените продукти могат да бъдат такива само ако са в ръцете на специалисти. Затова ние предлагаме практически обучения и демонстрации на продукти в реална работна среда.
Нашите специалисти са запознати в детайли с ежедневните проблеми, с които вие може да се срещнете. Те ви предоставят инструменти и ноу-хау за успешно прилагане на нашите продукти.

Моля контактувайте с нас за да планираме обучение според вашите конкретни нужди.


Партньори

Много от нашите продукти се предлагат през дистрибуторска мрежа. За да намерите дистрибутор във вашия район, кликнете на бутона долу.

Хенкел е партньор с подбрани доставчици на индустриални услуги, за да може заедно с продуктите за инженерна обработка на повърхности да предложи и тяхното полагане.

За да научите повече за Системата на Хенкел от сертифицирани апликатори, моля кликнете долу.


Контакт

Ако искате да научите повече за нашите решения Loctite, свържете се с нас. Нашите технически експерти могат да ви предложат продуктови обучения, планирани според вашите индивидуални нужди. 

Филми & Документи за изтегляне